Yine de ben yeni olan şeyleri severim. Başlangıçlar, yeni yaşlar, yeni evler, yeni aşklar…. Geçmişte yapılan hataların telafisi için bir şansmış gibi hissederim.
2010’un çok güzel geçeceğini düşünüyorum. Hepimiz için öyle olsun! Kendi adıma, bir listem var, bu yıl bitmeden yapmak istediklerimin, başarmak istediklerim listesi. Siz de yapın.
Yeni yıla sahnede gireceğim, her yıl olduğu gibi, bu bile mutlu olma sebebim. Sevdiğim işi yaparak, güzel bir anı kutlamak…
Bu yıl listem biraz kalabalık. Yapacak çok iş var. Sigarayı bırakacağım. Biraz kilo vereceğim. İşimde uygulayacağım birkaç proje var. Ve listemde kırmızı kalemle yazılmış bir madde daha var. Aşk! Bu listeye alınır mı, siparişle gelir mi derseniz, gelir! Aşkı hak etmek için, ruhunuzun, bedeninizin ve beyninizin, aşka hazır olması gerekir. Ben uzun zamandır kendimi tedaviye almıştım. Tedavi yanlış olabilir belki, ona nadasa bırakmıştım diyelim. Bu sene yüreğimin aşka hazır olduğunu hissettim ve dileğimi evrene yolladım. Bakalım, neler olacak, birlikte göreceğiz?
Haftalar, hatta günler süren ilişkilere aşk demediğimi biliyorsunuz. Bu hazırlıklar gerçekten aşk için. Diğeri özel bir şey gerektirmiyor, zaten geliyor. Tercihim o değil. Canım isteseydi, öyle bir heyecanda yaşayabilirdim, ama kalbi ne kadar gereksiz kullanırsan, o kadar kirleniyor. Üstüne önce küçük çamur damlaları, sonra büyük topraklar yıkılıyor. Gün geliyor, aşk kapıyı çalıyor, tam kalbe ihtiyacınız olduğunda, bir bakmışsınız ki, üstünde tonlarca toprak duruyor. Al eline kazma, küreği; sen onu kazarken, fark ediyorsun ki, kapıda kimse yok. Çalan da, soran da gitmiş. Aşk kapıda uzun süre beklemez. İşte, bu yüzden, kalbiniz kullanılacak kadar temiz ve hazır olmalı. Aradığınız aşk ise tabii….
2009 biterken, listemi elime alacağım. Hatta, birlikte bakarız, kaçını başarabilmişim diye! Siz de bu sene listenizi yapın. Aşka hazırsanız, seslenin; değilseniz bu sene toz, topraktan kurtulun. Planlarınızı, dualarınızı, umutlarınızı, dileklerinizi yazın. Evrene yollayın, cevap bekleyin. Gelecektir! Sadece inanın!
Eskiyecek yılın bu son gecesinde, kendim ve hepimiz için dua edeceğim. Kimin gönlünden ne geçiyorsa, onu gerçekleştirecek güç, yardım ve mucizeler dileyeceğim. Siz de kendiniz ve tüm gönülden yardım isteyenler için dua edin. Mucizeler, başkalarının evrene bıraktığı dileklerin içinde saklıdır. Aşk melekleri, yeni yıla girerken çok çalışacaklar. Söyleyin, sizin için de bir kenara mucize ayırsınlar.
Sevgili dostlarım, yeni yılın size parlamasını, uğur getirmesini ve hep gülümsetmesini diliyorum. 2010’un güzel geçeceğine inanıyorum. Siz de inanın! İnancımızla güzelleştirelim. Bu yılın bu son yazısını, aşkı hak edenlere, bekleyenlere, elindeki sevginin kıymetini bilenlere ithaf ediyorum. Seneye yeni yazılarda buluşmak dileğiyle, şimdiden yeni yılınız kutlu olsun, çağırın, bu yıl yaşamınız mucizelerle dolsun.
Candan Ünal
Yüksek Topuklar Aşk ve İlişkiler Editörü
Candan.unal@yuksektopuklar.net
*Tüm hakları Yüksek Topuklar.net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.