Sonra makaleyi okurken aklıma uzun zamandır evli olan ve cinsel hayatı sıradanlaşmış, neredeyse durmuş ve keyifsiz ilişkiler geldi. Dedim ben biraz çizgimi bozayım da, şu arkadaşlarım için bu yazıdan gerekli yerleri öğreneyim.

 

Hazır kış gecesindeyiz, soğuk havanın etkisiyle biraz ortamı yumuşatsanız ve keyifli bir gece geçirseniz nasıl olur? Valla bence iyi olur! Diyorsanız ki; “bizimkinde hiç hareket yok uzun zamandır, onun da canı istemiyor, benim de canıma minnet”, hemen kalkın ve mutfağa gidin!

 

18. yüzyılda Romalılar neden o kadar çok istiridye yiyorlardı sanıyorsunuz? Elbette ben size istiridye gibi, bulunması zor ve uğraştıracak besinlerden bahsetmeyeceğim. Tam tersi mutfakta bulunması çok kolay olanları seçtim, onları anlatacağım. Ancak şunu bilin ki; artık bilim bu konu hakkında çok titiz çalışmalar yapıyor ve bu yazdıklarım bilimsel olarak test edilmiştir.

 

Seksin uzun sürmesini istiyorsanız, muzun etkisini küçümsemeyin. Sevişmeden birkaç saat önce muz yemek, dayanıklılığı arttırıyormuş.

 

İtalya’da son yapılan bir araştırmaya göre; siyah çikolata vücuttaki kafeini harekete geçirip, duyguları uyandırarak anadamid ve teobromin salgılanmasını sağlıyormuş. Onlar ne işe yarıyor diye merak ediyorsanız, Google amcaya sorun, şimdi bilimsel konuları yazamayacağım. Akşam yemeğinden sonra birkaç parça çikolata iyi bir tercih olabilir. Aslında çileği çikolataya batırarak yemek eylemi bile yeterince seksi değil mi?

 

Balayı denmesinin sebebi, balla direkt ilgili olabilir mi acaba? Bal, testesteron üretimi için çok faydalıymış ve kan akışını hızlandırıyormuş. Biraz karanfil ve hindistancevizi de çok işe yarıyor.

 

Bu yiyecekleri akşam yemeğinden sonra tüketerek, bu geceyi çok romantik bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca kırmızı bir iç çamaşırı da iç gıcıklayıcı olabilir. Ah! Elbette hiçbir şey eşinizin kulağına eğilip iç çamaşırı giymediğinizi fısıldamanız kadar etkili olmayacaktır!

 

Ben bugünlük bu kadar! Şurada hanım hanım otururken, birden sizi yolunuzdan çıkardığım için kusura bakmayın ama dışarıda lapa lapa kar yağıyor. İnsan sevişmez de ne yapar?

 

Candan Ünal

 

Yüksek Topuklar Aşk & İlişkiler Editörü

 

candan.unal@yuksektopuklar.net

 

Twitter: @candanunal

 

Facebook: www.facebook.com/candanunalaskveiliskiler

 

*Tüm hakları Yüksek Topuklar.net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.