Senin bu ilişkiden neler beklediğini, sana öyle davrandığında neler hissettiğini anlatman gerekir. Aranızdaki mesafe bazen ilişkinin soğumasına sebep olabilir. Bu her ikiniz için de geçerli.
İnsan canı sıkkın olduğunda, sevdiğine sarılmak ister. Ona dokunup paylaşmak ister. Uzakta olan sevgili, sadece sanal ortamda görüşülerek paylaşılan bir ilişki, beraberliği baltalar ve soğutur.
Bunları konuşmalı ve onun hislerini, beklentilerini anlamalısın.
Sevgilerimle
Candan Ünal
Yüksek Topuklar Aşk & İlişkiler Editörü
candan.unal@yuksektopuklar.net
Merhaba Candan hanim,
Nette gezerken size gelen mektuplari okudum ve bende bir mektup yazmak istedim. Derdimi anlatmak ve sizin fikirlerinizi almak istedim. Insallah mailim size ulasir ve bir cevap verirsiniz. Candan hanim ben 15 aydir beraberim sevgilimle. O Turkiyede ben ise Avrupada. Oncelikle cok iyi gidiyordu. Benim nerdeyse hic erkek arkadasim olmadi. Dogru kisiyi bulup onunla ciddi iliskim olsun istedim hep ve o yuzden gelen teklifleri hep geri cevirdim. Zaten kendimde cok zor etkilenen bir insanim. Neyse erkek arkadasimla tanistim ve cok etkilendim ondan. O da zamanla benden cok etkilendi. Cok guzel gidiyordu. Bana sen artik butun kizlara yeter dedirttin bana. Seni kaybedersem pisman olurum. Sen evlenilecek kizsin gibi laflar ediyordu. Ben onu cok uyardim bak daha sana baglanmadim lutfen ciddi iliskilerin adami degilsen beni uyar ve oyalama. Boyle derken cok guzel gitti gelecege dahil konusuyorduk muhabbetlerimiz superdi. Tatile geldim beni baska bir sehirden geldi otobusle aldi. Cok super yolculuk gecirdik. Dondugumuzde ise ailesiyle hemen tanistirdi. Yengesine annesine babasina bak gelininiz diye getirdi beni. Hersey cok guzeldi. Ben hic ozel seyler yasamadim. Bi o benim elimi ilkkez tutmustur. Ikimizde 20 yasindayiz. Ilk kez ozaman bana Seni seviyorum bile soyledi bende ona. Ondan once soylememistik birbizimi gorelim oyle gercekmi diye anlariz demistik. Herneyse cok guzel gidiyordu. Benim tatilim 1 ay sonra bitti geri dondum. Yine iyidik hersey guzel gidiyordu. Ama bunun askerligi yakinlasmasiyla tuhaflasmaya basladi. Ondan oncede askerligini biliyorduk ama hep soyluyorduki gozum arkada kalmicak falan. Ama tatilden sonra iyice yaklasmisti bir sene vardi ozamanlar askerligine. Bir sIkIlganlik herseye tuhaf cevaplar vermeye basladi herseyden sIkIlmaya basladi. Anneside oyle soyluyordu gerci. Ama artik bana gelece ge dahil sozler bile etmiyor. Bu iliski yururmu bilmiyorum gibi laflar bile ediyor. Beni kirsa bile suan umrunda degil cok degisti. Ama ayrilikta yok ama sozler de vermiyor evet seviyorumda demiyor.Ne yapmam lazim sizce. Ben savasmaya hazirim ama cok zor gercekten. O benim ilkim oldugu icin daha da cok tevrubesizim ve cok baglanmisim cok inanmisim bitmicek diye. Hicbirgun bu iliski biter diye bakmadim oyle ilerledim. Cok iyi yurekli kendisi ama bana kirici davraniyor iste. Ne yapmam lazim. Sizden cevap bekliyorum insallah cabukacak bana mail atarsiniz. Yakindada izine gidecegim yanina. Simdiden tesekkurler.
Tatli