Kısa süreli ilişkiler…..
Şıpsevdi mi, maymun iştahlı mı, zor karakterli mi, çok utangaç mı? Neden uzun soluklu ilişkiler yaşayamadığını iyi anlaman önem kazanır. Hayatına giren bütün kadınlar mı kötüydü? Sayısı kaç? Hep mi yanlış seçimler yaptı? Bir ilişki sürdürme becerisine mi sahip değil?
Böyle bir adamla birlikteysen, neden uzun süreli bir ilişki içinde olmadığının cevabı önem kazanır. Eğer utangaç, sıkılgan veya ne yapacağını bilmeyen biriyse, bu konuda farklı yöntemler kullanılarak belki sorunlar aşılabilir ama çapkınlık temeli üstüne kurulu bir adamı yola getirmeye çalışmak, suya yazı yazmak gibidir.
[b]”Erkekleri anlamıyorum” diyen birçok kadın için rehber niteliğinde bir yazı olmuş. Deneyimlerini, objektif fikirlerini paylaştığın için okuyucun olarak teşekkür ederim.
“Maraton koşucusu” tanımına uygun ilişki yaşayan bir arkadaşım var. O’na mutlaka okutacağım bu yazıyı…[/b]
Candan bana bu adamın adresini verir misin lütfen? Kendisine laflar hazırladım 🙂